top of page

ACTIONTUR BARMARK

MID SEPTEMBER TIL 31. OKTOBER:

Sissel og hundene forbereder seg til vinteren mellomdistanseløp med barmarksturer i fine Skurdalen, og vi inviterer dere til å delta på turen og treningen av hundene. Her får dere bli med på klargjøring av hundene, gjennomgang av hvordan å kjøre vogn og selve turen selvsagt. Sissel er på landslaget i hundekjøring og har vært i Norgestoppen i noen år nå. Hennes hunder er av raskere typen, så denne turen har MYE mer fart enn 3 timers turen. Denne turen passer spesielt godt for deg som har prøvd hundekjøring før, men synes det ble litt kjedelig og ønsket litt mer spenning.

Hundene er i den perioden under opptrening, så antall turer vi holder er begrenset og med få deltakere. 

 • Varighet: 2 timer totalt, rundt 1 time med hundekjøring og resten av tiden går med til klargjøring av hundene, gjennomgang av kjøreteknikk, ta bilder og masse, masse kos med hundene.

 • Pris: Barn (6-11år) 1590,- Voksen (fra 12 år) 1790,- (nedre aldersgrense er 6år)

 • Antall: 4 gjester per tur

 • Bekledning: Vindtett og gjerne regntett jakke, vindtett bukse, varme støvler eller sko, lue, vindtette hansker/votter, ullundertøy og ullsokker. En hals/buff og briller som beskytter mot vind, regn eller grus. Klærne blir ofte litt skitne under en høsttur, det anbefales å ha på klær som tåler å være ute i all slags vær.

 • Oppmøte: Oppmøte er i Skurdalen, omtrent 20min med bil fra Geilo. Oppmøtested kan variere med tanke på jakt og været.

 • Kontaktinformasjon: booking@geilohusky.com eller 924 66 920. Vi er en bitteliten bedrift med 2 turfolk som har stell og trening av hundene i første rekke, men vi prøver å være så tilgjengelig som mulig.

HUSKYTUR BARMARK

MID SEPTEMBER TIL 31.OKTOBER:

Ivar og hundene forbereder seg til vinteren langdistanseløp med barmarksturer i fine Skurdalen, og vi inviterer dere til å delta på turen og treningen av hundene. Her får dere bli med på klargjøring av hundene, gjennomgang av hvordan å kjøre vogn og selve turen selvsagt. Ivar er en av Norges mest erfarne hundekjørere, så her kan man spørre om alt man måtte lure på om hundekjøring og hund. Kanskje dere kjenner igjen noen av hundene fra Femundløpet eller Finnmarksløpets tv-sendinger?

Hundene er i den perioden under opptrening, så turene vi holder er begrenset, med få deltakere og vi har god tid til å nyte turen. Denne turen er godt egnet for familier, par, vennegjeng - for alle dere som vil nyte den fine høstdagen med mange fine hunder. 

 • 3 timer totalt med klargjøring av hundene - ca 2 timer hundekjøring. Voksen 2090,- /Barn (3-11) 1890,- Anbefaling nedre aldersgrense er 3 år.

 • Antall: 4 gjester per tur

 • Bekledning: Vindtett og gjerne regntett jakke, vindtett bukse, varme støvler, lue, vindtette hansker/votter, ullundertøy og ullsokker. En hals/buff er mer praktisk enn skjerf, og briller som beskytter mot vind, regn eller grus er kjekt å ha med. Klærne blir ofte litt skitne under en høsttur, det anbefales å ha på klær som tåler å være ute i all slags vær.

 • Oppmøte: Oppmøte er i Skurdalen, omtrent 15min med bil fra Geilo. Oppmøtested kan variere med tanke på jakt og vær.

 • Kontaktinformasjon: booking@geilohusky.com eller 924 66 920 (helst sms). Vi er en bitteliten bedrift med 2 turfolk som har stell og trening av hundene i første rekke, men vi prøver å være så tilgjengelig som det går.

OBS!!

Vi kan ikke gjennomføre turen hvis det er varmere enn 12 grader pga hundenes velferd. Hvis dere booker tur i september, vær klar over at turen kan bli utsatt eller avlyst, mens oktober er en sikrere måned for gjennomføring av tur. Vi kjører tur selv om det regner og/eller sludder. Følg gjerne med på yr.no i forkant av turen og kle dere etter været og egne preferanser. Hvis vi som arrangør må avlyse turen vil dere få refundert beløpet. Hvis dere som gjest avlyser gjelder bestillingsvilkår til Geilo Booking. Du finner denne informasjonen under Bestillingsvilkår på geilo.com sine nettsider eller ta kontakt direkte med Geilo Booking.

HUSKY MEET and GREET

1. mai til 30. august

Har dere lyst til å se en helt ekte hundekjørerkennel? Vi har 18 langdistansehunder og 13 hounds, samt en gjeng med valper i forskjellige størrelser. Få en guidet tur rundt i vår kennel av  hundekjører og eier Sissel. Alle er veldig glade for kos og lek med store og små, her er vi helt sikre på at dere vil finne hver deres favoritt. 

Adresse: Skurdalsvegen 596, 3580 Geilo

Pris: Barn (3-11) 350,-, Voksen (fra 12 år) 400,- barn 0-2år gratis

Ta kontakt på epost booking@geilohusky.com eller telefon 924 66 920 for booking. Vi holder guidet turer hver dag kl 10:00 og kl 13:00, men alle på forhåndsbestille tid. Det er en max grense på 8 gjester per gruppe, vi vil måtte avslå besøk hvis det ikke er avtalt på forhånd.

bottom of page