top of page

TA KONTAKT

Epost

booking@geilohusky.com

Telefon

Geilo Husky AS: +47 924 66 920

Åpningstider:

Vanligvis på dagtid mellom 09:00 og 16:00,

meeeeen!

Vi er to tur- og hundeglade folk som driver en liten bedrift. Vi har i første rekke hundene trening og stell, men prøver å være så tilgjengelig som overhodet mulig. Send gjerne mail eller SMS.

Vanlige stilte spørsmål:

YOUWISH gavekort: Sjekk tilgjengelige datoer og tider på geilo.com, send deretter en mail til oss med ønsket tur, tidspunkt og ditt verdibevisnummer. Vi vil da legge inn din booking og du mottar en mail med bekreftelse.

AVBESTILLING: Har du gjort bookingen gjennom geilo.com, kontakt geilo.com direkte. Du finner all informasjon på mailen du mottok med bekreftelse på bookingen. Er bestillingen gjort gjennom oss, ta kontakt med oss på booking@geilohusky.com

AVBESTILLLINGSREGLER

Avbestilling kan gjøres frem til 7 dager før aktivitetsdagen med full refusjon, minus betalingsgebyr (3%) dersom ikke noe annet er spesifisert. Avbestilling mellom 2-6 dager før ankomst gir 50 % refusjon. Avbestilling mellom 0-1 dag før oppstartstidspunkt gis ingen refusjon. Dette gjelder IKKE YOUWISH eller gavekort. Dere vil få tilbud om en ny tur. 

Dersom det er Geilo Husky som avlyser vil det tilbys ny tur eller full tilbakebetaling. ​

Dette gjelder heller IKKE YOUWISH eller gavekort. Dere vil få tilbud om en ny tur. 

BEKLEDNING: Uansett vær; ull innerst og vindtett ytterst. Dette gjelder også vottene. Det holder med at lua er god og varm. Vinterstøvler. Ellers klær etter temperatur og lengden på turen. Ta gjerne med ekstra varm jakke. Hvis det snør og/eller vind, så er briller av et slag gull. Alle typer øyebeskyttelse fungerer, solbriller, slalombriller, vernebriller m.m.

FUNKSJONSUTFORDRINGER: Alle kan bli med på hundekjøring, men gi oss beskjed på mail i forkant hvis det er noe man må ta hensyn til. Rundekjøringen vi har på Geilo kan være litt hektisk, og vi ser at ved noen turer er det behov for litt mer tid. 

VÆRET: Ja, vi har turer selv om det snør! Men vi kan møte utfordringer når det er mye vind, kaldere enn 15 minus eller det aller verste som er plussgrader. Følg med på YR.no for Geilo eller Halne i forkant av turen deres. Spesielt dere som skal kjøre RV7 over Hardangervidda! Veien kan stenge og da blir ikke ferien helt slik dere tenkte.

OUR CAMP ARE CLOSE TO GEILO CITY CENTER - HERE WE DO HUSKY TASTER AND HUSKY EXTRA 
For longer trips check out your information from booking! 

Bakkestølvegen 56, 3580 Geilo

FROM EASTER TO MAY YOU WILL FIND US IN HARDANGERVIDDA - AND HALNE FJELLSTOVE
Getting Here
bottom of page