top of page

DETTE ER GEILO HUSKY AS

Geilo Husky startet tilbake i 2009 av bror og søster, Mari og André Fjørtoft Bjørnstad.

 

De vokste opp med huskier og ønsket å vise folk deres husky-liv. Etter en stund var det for mye å gjøre for bare dem alene, så de begynte å få hjelp fra lokale hundesjåfører med mange års erfaring med hundekjøring. En av dem var Siri Goberg, og i 2016 tok Siri Andrés plass i virksomheten. De styrte selskapet til det ble solgt sommeren 2021 til de nåværende eierne Ivar Johan Sørli og Sissel Wolf Mølmen. Ivar jobbet for Geilo Husky som guide i mange år, så han kjente selskapet godt. Med seg hadde han kjæresten Sissel, og begge er veldig erfarne kjørere.

På teamet har vi hundekjørere som med sine egne hunder tar deg ut på en guidet tur. Felles for alle er at de har drevet hundekjøring i flere år, de gjør alle hundekjøring som en hobby eller et yrke, ikke for virksomheten. Det betyr at du får den virkelige opplevelsen med hundekjøring med Geilo Husky. Og du får lære av noen av de beste hundekjørere og guider i Norge!

Det er også en gruppe erfarne verter som vil møte deg i leiren vår på Geilo når du gjør kortere turer. Vi synes det er viktig at du får møte mennesker som kan lære deg alt du ikke visste om hundekjøring, men også om Geilo og Norge. Vi ønsker alle å gi deg en minneverdig og lærerik opplevelse hos oss!

Mari

Siri

sisselprofil.jpg

Sissel

PALL1069.jpg

Ivar

Ivar and Sissel

Ivar og Sissel.jpg
bottom of page