top of page

HUNDEKJØRINGS-PAKKER

BLI FORELSKA I HARDANGERVIDDA
3-dagers (kan lett utvides)


Lurer du på hva Hardangervidda er? Har du lyst å få et innblikk i dette fjellplatået som så mange har forelsket seg i? Vi gir deg en sniktitt inn i herligheten med to netter på Halne Fjellstue og en aktivitetsdag derimellom. Du får en 20 km tur med egen hundeslede innover vidda, en trugetur/skitur inn i stillheten på egenhånd etter merka løype, en smak av Hardangervidda til middag – og er du riktig heldig får du en historie eller to fra fjellmannen Geirmund..

 

Pris per person i dobbeltrom med hundekjøring og fullpensjon – 3 900 kr. Familie (2+2) pris 12 900 kr. - Ønsker du heldagstur istedenfor 20 km hundekjøring så se her

halne.jpg

LÆR HUNDEKJØRING PÅ HARDANGERVIDDA


(5 dager) Familievennlig!


Bli kjent med hundekjøring og livet i fjell-Norge. Du skal få bli kjent med husky-livet og lære å kjøre ditt eget hundespann, i tillegg til å oppleve ett av Norges vakreste fjellområder. Halne Fjellstugu tar imot deg med sin fantastiske meny og du får første kvelden til å venne deg til den friske fjell-lufta 1100 meter over havet. Neste morgen blir det god frokost før det blir mulighet til å utforske området på egenhånd. Kanskje har dere med ski eller så får dere låne truger. For nå skal dere nyte stillheten før x-antall ivrige huskyer kommer til gards og gir dere mer enn nok å holde på med. Dere får møte hundekjører og hundene på ettermiddagen hvor dere lærer hvordan man seler opp hunder og setter de i spann. Så skal dere lære å kjøre deres egen slede. Denne ettermiddagen blir det «bare» en 20 km tur for å bli kjent med hundekjøring. Etter en lekker middag på Fjellstugu blir det hundeprat med hundekjører og forberedelser til neste dags ekspedisjon. For neste dag skal dere reise ut på tur i to hele dager med ditt eget hundespann du har ansvar for hele turen. Turen går til fjellhytta på Skaupa. Her får du både en naturopplevelse og noen nye, hårete venner på veien. På den enkle hytta midt i hjertet av Hardangervidda får dere være med på stell av hunder og oppleve det enkle fjellivet. Siste dagen skal du bare nyte hundene, stillheten og naturen. Nå har du blitt en ordentlig hundekjører og kan slappe av mens du glir avgårde i alt det hvite. På Halne tar de imot deg med en varm dusj, enda et fantastisk måltid og en rolig kveld foran peisen for å nyte fjellivet før du reiser hjem neste dag.


Pris pr pers i dobbeltrom 4 overnattinger, med hundekjøring og fullpensjon – 12 900 kr  Familie (2+2) – 39 000 kr.
 

geilohusky009.jpg

DYPDYKK I HARDANGERVIDDA MED TO DAGER HUNDEKJØRING
(3-dager totalt)


Opplev et av Norges flotteste og villeste fjellområder fra hundesleden. To hele dager med ditt eget hundespann du har ansvar for hele turen. En overnattinger på Halne + en todagerstur til fjellhytta på Skaupa. Her får du både en naturopplevelse og noen nye, hårete venner på veien. Halne Fjellstugu står for maten fra du kommer til reiser, med lokale råvarer av ypperste kvalitet! Her får du en smak av Hardangervidda på alle måter.


Pris for to personer i dobbeltrom 2 overnattinger, med hundekjøring og fullpensjon -8 990 kr pr pers – familie (2+2) 25 000 kr
 

geilohusky027.jpg
bottom of page